Hans Biering Fonsbøl

IDA OM HANS?

HANS BIERING FONSBØL


Hans er læreruddannet i 1967 og blev cand. paed. psych. i 1975. Han har i mange år arbejdet som skolepsykolog, heraf de sidste 3 som leder af en pædagogisk psykologisk rådgivning.


Gennem kultursociologiske studier samt arbejds- og opholdsperioder i Afrika og Grønland har han også udviklet sin interesse for kulturforskelle, herunder tværkulturel psykologi og flygtningeproblematikker.


Siden 1995 har han arbejdet på deltid i vores psykologpraksis, - samtidig med at han indtil 2007 har undervist i pædagogik, psykologi og psykiatri som seminarielektor, - i de seneste år især med efteruddannelse af lærere, pædagoger og sygeplejersker omkring børn, unge og voksne med særlige behov, kommunikation og supervision.


Hans arbejder nu på fuld tid i vores fælles praksis, og trives godt med det. På det seneste så godt, at han også er blevet fagpolitisk aktiv som kredskontaktperson og næstformand i styrelsen for Selvstændige Psykologers Sektion i Dansk Psykolog Forening.


Han opnåede i 1998 godkendelse som specialist i psykoterapi, pædagogisk psykologi og samfundspsykologi i Pædagogiske Psykologers Forening, og han har siden 2001 været godkendt af Dansk Psykolog Forening som specialist og supervisor i pædagogisk psykologi.


Som autoriseret psykolog med sygesikringsoverenskomst arbejder Hans både med par / familier, og individuelt med børn, unge og voksne. Hans engagement indenfor konfliktløsning og Ikke-voldelig Kommunikation (”Girafsprog” – Marshall Rosenberg) farver også hans måde at arbejde på psykoterapeutisk.


Udefra set benytter han sig af en række terapeutiske metoder. Hans vigtigste inspirationskilder er kognitiv og eksistentiel terapi, kybernetisk psykoterapi Ole Vedfelt, dybdevisualisering Steven Gallegos samt Imago Parterapi.


Indefra drives Hans af et levende ønske om at hjælpe mennesker, der har det svært, det være sig p.g.a. akut indtrufne begivenheder som ulykker, vold, krig, sygdom eller tab af nærtstående, eller som gradvist optrappede problemer så som arbejdsmæssigt stress, udbrændthed eller familie-traumer.

 

HVEM ER VI?

For at vide mere om os

Klik her

KONTAKT OS

For mere oplysninger og tidsbestilling

Klik her

PRISER

At vide mere om priser

Klik her