Aktuelt

AKTUELT


Psykologifestival 2023: Book mig til et gratis oplæg om Personlighedspsykologiske perspektiver på miljø- og klimakrisen.

 

Fra den 9.-11. oktober i år afholdes for første gang i Danmark en Psykologifestival. Festivalens mål er øge samfundets kendskab til psykologien, og hvordan den kan hjælpe os i vores hverdag. Rundt om i Danmark vil psykologer tage ud på forskellige lokationer og gennem korte oplæg, øvelser mv. inspirere folk.

 

Jeg deltager selv med et oplæg Personlighedspsykologiske perspektiver på miljø- og klimakrisen., som jeg forestiller mig kunne være interessant for jer? Skulle I være interesserede i at deltage i festivalen og få mig ud til jer, så er det ganske gratis (evt. transportudgifter skal dog dækkes). Mit oplæg handler mere konkret om en gruppe-workshops for maks. 20 deltagere, med dybdevisualisering efter metoden: ”The Personal Totem Pole Process”.
Denne giver mulighed for personligt at arbejde med klima- og miljøkrisen, fx ud fra modsætninger som håb-håbløshed, pligt-lyst, fællesskab- selvstændighed, oprør-tilpasning, spontanitet-struktur.. Oplægget varer ca. 2 timer

 

Hvis du finder muligheden interessant, og du vil være med til, at vi bringer psykologien tættere på hverdagen og mere ind i samfundet, så skal du opfylde følgende fire betingelser:

  • Du skal kunne samle et passende antal deltagere/publikum (lad os drøfte, hvad det er)
  • Du skal kunne stille passende rammer til rådighed for både publikum/deltagerne og mig (en stor stue kan være nok), og arrangement skal kunne foregå i Trekantområdet. Hvis det er muligt, kan vi forsøge at koble oplæggets tematik med lokationen.
  • Oplægget/arrangement skal kunne afvikles enten 9., 10. eller 11. oktober 2023. Det nærmere tidspunkt aftaler vi sammen.
  • Oplægget er gratis, men du skal kunne dække mine eventuelle transportomkostninger.

 

Du kan læse mere om Psykologifestivalen og hele konceptet her: www.dp.dk/bookenpsykolog

 

Sådan bestiller du

Hvis dette har vakt din interesse, er du velkommen til at kontakte mig inden d. 28.9.23 og så håber jeg, at vi kan finde tid og sted, som passer begge parter.

 

Det med småt

Jeg deltager i Psykologifestivalen uden vederlag. Det betyder dog i praksis, at arrangementets gennemførelse beror på min accept af din bestilling af et oplæg, da jeg kan være optaget af andre oplæg i regi af Psykologifestivalen eller andet arbejde. Jeg ser meget frem til at høre fra dig, og jeg vil bestræbe mig på at besvare din henvendelse hurtigst muligt og indenfor 3 dage. Psykologifestivalen organiseres af Dansk Psykolog Forening.

 

Med venlig hilsen   Ida Waage NielsenIda tilbyder 10 Aften-workshops i 2023, hvor der arbejdes med dybdevisualisering under overskriften: Livskraft og livsglæde.

De ligger kl. 19 til 21 på følgende mandage:

9.1., 30.1.,13.3.,17.4.,8.5., 14.8.,18.9.,9.10.,13.11.,11.12.


Spørg for nærmere oplysninger.Samtaletidspunkter: Vores konsultationer ligger på hverdage  mellem kl. 10.00 og 16.00


Ventetid: Lige nu har vi stop for opstart af ny samtaleforløb indtil november 23


Hvis du ikke kan få tid hos os indenfor en rimelig frist kan du gå ind på  den offentlige sundhedsportal:

https://www.sundhed.dk/borger/guides/find-behandler/?Informationskategori=Psykolog

Eller på hjemmesiden: https://psykologeridanmark.dk/

- og få overblik over mulighederne i det lokalområde.

HVEM ER VI?

For at vide mere om os

Klik her

KONTAKT OS

For mere oplysninger og tidsbestilling

Klik her

PRISER

At vide mere om priser

Klik her